Hotell Shanghai

Hitta inspiration till Hotell i Shanghai

Det finns hundratals boendealternativ i Shanghai med allt från billiga motell och vandrarhem till 5-stjärniga hotell. Hotellen i Shanghai finns utspridda runt hela staden med många belägna längs Shanghai Bund och på andra populära turistställen nära centrumet.

Sök Hotell Shanghai

 

Rayfont Shanghai Nanpu Hotel

Detta charmiga boutiquehotell ligger bara några få minuters gångavstånd ifrån Shanghais historiska gamla stadsdistrikt inklusive Shanghai Yuyuan Garden. Rayfont Shanghai Nanpu Hotel är ett höghushotell med moderna bekvämligheter och inredning, välskötta rum och en vänlig personal. De flesta rum har en balkong med imponerande utsikter över Shanghai, Huangpu floden och Pudong. Dubbelrum snittar ¥300 per natt vilket måste anses vara extremt prisvärt i jämförelse med andra hotellpriser i Shanghai. Strax utanför hotellet finns ett kvarter fullmatat med gatukök, affärer, kaféer och restauranger.

Ruijin Hotel

De svepande gräsmattorna och den koloniala stämningen utgör Ruijin Hotel till ett klassiskt Shanghai hotell. Beläget i Shanoch ghais Franska Koncession välkomnar fortfarande Ruijin Hotel många diplomater och utländska dignitärer till sina eleganta rum som tittar ut över de minutiöst välskötta trädgårdarna. Byggnader av röd tegelsten med krokiga skorstenar fullbordar den koloniala effekten.

Astor House Hotel

Ett av Shanghais äldsta hotell, Astor House Hot etablerades i 1846 under Qing dynastin. Med utsikter över Huangpu floden behåller detta klassiska Shanghai hotell sin eleganta engelskkoloniala arkitektoniska stil i enlighet med resten av Shanghai Bund. De rymliga rummen i detta hotell inkluderar antikinredningar och trägolv.

Captain Hostel

För den med en något begränsad budget att ta hänsyn till under sin vistelse i Shanghai är Captain Hostel ett utmärkt val. Beläget bara en futtig minut i gångavstånd från det historiska Shanghai Bund är detta vandrarhem ett av de billigaste, renaste och vänligaste hotell i hela Shanghai. Captain Hostel erbjuder olika boendealternativ både i sovsal och privata rum och vandrarhemmets bar, belägen på taket och med utsikter over Huangpu floden, erbjuder några av de bästa utsikterna i Shanghai.